The smart Trick of δερματοχειρουργικη That No One is Discussing

Wiki Article

Όλα καλά! Συστήνω την κυρία Μανωλάκου χωρίς επιφυλάξεις.

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Στην Ευρωκλινική Αθηνών λειτουργεί ένα απόλυτα εξειδικευμένο Ιατρείο που συστήθηκε από τον Καθηγητή Δερματολογίας Παναγιώτη Γ. Σταυρόπουλο, με πολυετή εμπειρία και σημαντικό επιστημονικό και διδακτικό έργο στον Τομέα της Ανοσολογίας Δέρματος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.  Νοσήματα συνήθη όπως η ψωρίαση, η λεύκη, η γυροειδής αλωπεκία, ο ομαλός λειχήνας, το έκζεμα (ενδογενές-εξωγενές), η κνίδωση, η φωτοδερματίτιδα αλλά και πιο σπάνια και συστηματικά όπως η πέμγιγα, το πομφολυγώδες πεμφιγοειδές, ο δερματικός Ερυθηματώδης Λύκος, τα δερματικά λεμφώματα (Τ και Β), η δερματομυοσίτιδα, οι δερματικές αγγειίτιδες ή η σκληροδερμία, αποτελούν ακριβώς το αντικείμενο αυτού του εξειδικευμένου ιατρείου.

Ο δερματολόγος, ως ο κατεξοχήν ειδικός πάνω σε ζητήματα υγείας και αισθητικής του δέρματος, προσφέρει σε αυτούς τους τομείς την τεχνογνωσία και την επιστημονική του κατάρτιση.

Η ανάπλαση με λέιζερ είναι μια τεχνική στην οποία το λέιζερ χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την...

παθήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στην άσκηση της ιατρικής βάσει τελευταίων

Στην Ευρωκλινική Αθηνών λειτουργεί σύγχρονο Δερματολογικό εξωτερικό ιατρείο που παρέχει όλες τις υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας. Το τμήμα στελεχώνεται από ιατρούς με πολυετή εμπειρία και σημαντικό επιστημονικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μέθοδος περιλαμβάνει προεγχειρητική προετοιμασία των ιστών με χημικές ουσίες, έτσι ώστε να είναι δυνατή η άμεση ιστολογική εξέτασή τους χωρίς καταστροφή των δειγμάτων.

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται για θεραπείες προκαρκινικών βλαβών.

Σε περίπτωση αιτήματος για ραντεβού από τον ασθενή τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής, θα πρέπει να περιμένει απάντηση του αιτήματος του τη Δευτέρα.

Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (Λαπαροσκοπική Χερουργική)

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Με κατάρτιση, προσηνής, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα για να here μιλήσεις για το θέμα υγείας που αντιμετωπιζεις

Σχεδόν όλες οι δερματοχειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στο ιατρείο εφορμόζοντας με ασφάλεια και πλήρη τεχνογνωσία όλες τις απαραίτητες θεραπευτικές πράξεις με ή χωρίς την συνεργασία πλαστικού χειρουργού ανάλογα την έκταση και την πολυπλοκότητα του εκάστοτε ευρήματος πρός αφαίρεση.

Report this wiki page